Thailand flashback göteborg massage

Thailand flashback göteborg massage Sidan 4-Thai massage Eskortservice och prostitution. har sån tur att jag pendlar mellan lund-göteborg-stockholm, så någon borde kunna. Var nere i Göteborg i mellandagarna och blev sugen på en thaimassage. Kollade upp adressen på ett ställe jag hittade på TMG som verkade. I år reste jag till Thailand första gången och besökte minst 10 salonger för att få massage. Det blev alltid oljamassage. Eftersom jag är kvinna. för 3 dagar sedan - Har märkt att salongerna i Göteborg har höjt sina priser, nu är det en del Alla thaimassagekunder genom årens lopp har helt enkelt blivit.

Thai-massage i Göteborg! - Sidan 2 - Flashback Forum

Har varit runt på thaimassage i Göteborg en del förr om åren men jag har aldrig sett nån katoey/ladyboy.

Är det någon här som har råkat ut för. för 3 dagar sedan - Thaimassage i Sverige [Inga PM-requests eller recensioner!] Har märkt att salongerna i Göteborg har höjt sina priser, nu är det en del. I år reste jag till Thailand första gången och besökte minst 10 salonger för att få massage. Det blev alltid oljamassage. Eftersom jag är kvinna.

Thailand flashback göteborg massage Flytta till Stockholm eller Göteborg?

Jag tycker det låter som ett bra förslag då jag aldrig provat på thaimassage tidigare, vilket han gjort ex antal gånger både i Sverige och i Thailand.

Att terroristfinansiären och sömnpillret Özz Nûjen försöker skämta om vad han kallar systemkollaps-agitatorerna är ett indicium på att de har rätt. Har varit i Göteborg några dagar för arbete och Jag har aldrig kört FS eftersom jag är nojig på smitta och har bra sex hemma. Aktuella brott och kriminalfall. Jag tänkte här blir det inget extra:

Det har funnits några trådar uppe tidigare om thai-massage och happy ending i Göteborg. Men inte hittat några nyuppdaterade inlägg om vart. Var nere i Göteborg i mellandagarna och blev sugen på en thaimassage. Kollade upp adressen på ett ställe jag hittade på TMG som verkade.

för 3 dagar sedan - Har märkt att salongerna i Göteborg har höjt sina priser, nu är det en del Alla thaimassagekunder genom årens lopp har helt enkelt blivit.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail